Over ons

Wij zijn Dosky. In 15 jaar uitgegroeid van eenmanszaak naar een team van ruim 30 installatiespecialisten. Wij zijn uw betrouwbare en gedreven partner bij de realisatie van uw ambitie

Werkwijze

Ondanks onze omvang is het onderhouden van persoonlijk contact een van onze belangrijkste succesfactoren. Dosky is altijd volledig verantwoordelijk voor de uitvoering van complete projecten op basis van de vooraf vastgelegde afspraken. Van intake en begeleiding tot en met de oplevering. Wij kennen als geen ander de spelregels en tactiek voor een duidelijke kwaliteitsgarantie en hoge servicegraad. Onze enige concurrent zijn wij zelf.

Missie

Onze missie is om als team voor iedere opdrachtgever met vereende krachten te zorgen voor de uitvoering van projecten met een zo hoog mogelijke succesrate. Dosky zorgt voor rust zodat u de zekerheid heeft dat uw project naar volle tevredenheid en conform een tevoren vastgesteld tarief wordt uitgevoerd. Work hard play hard met sportiviteit hoog in het vaandel.

Opdrachtgevers

Dosky is nationaal gevestigd met Nederland als werkgebied. De afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Als installateur werken wij rechtstreeks voor bedrijven bij het aanleggen van onder andere kantoornetwerken. Daarnaast werken wij steeds vaker voor de klanten van onze klanten. Bijvoorbeeld voor de klanten van Eneco, Redbull, Ziggo en KPN.

Ons team

Een hoge succesrate kan alleen gehaald worden met een team dat in de hoogste divisie speelt. Dosky schept voor ieder teamlid de voorwaarden om te werken aan een gemeenschappelijke taak, voor een gemeenschappelijk doel. Wij zijn niet benauwd om nieuwe spelers aan te trekken of spelers van plek te wisselen als deze niet meer passen in het spelconcept van het team.

Werken bij Dosky

Ben jij zzp-er en wil je graag werken in een team van specialisten? Laat het ons weten. Je ontvangt dan een formulier waarop je kunt aangeven wat je ervaring en expertise is.

Bel ons

Bereikbaarheid

08:30 – 17:30

Bel ons

Bereikbaarheid

08:30 – 17:30