Project Description

(managing director bij Roamler Tech):

“Een goed bewaard geheim”

Roamler Retail is in 2011 gestart als een crowdsourcing-platform op het gebied van crowd-supported field-marketingactiviteiten. Roamler zet taken uit namens de grootste FMCG-fabrikanten, consumentenmerken, PCG’s en winkelketens. Roamler Retail helpt retailers onder meer bij schapbeheer en in store promotion zoals het plaatsten van displaymateriaal. Roamler is de Europese marktleider en werkt inmiddels in negen landen.

Micha Willemse is Managing Director bij Roamler Tech. “Drie jaar geleden zijn we met dezelfde filosofie als Roamler Retail gestart met een crowdsourcing-platform voor thuisinstallaties. Roamler Tech is het eerste Europese bedrijf dat crowdsourcing toepast op B2B installaties en installaties aan huis. Deze installaties worden uitgevoerd door een crowd van onafhankelijke en gecertificeerde professionals. Wij geloven dat er de komende jaren bij particulieren heel wat busjes voor de deur staan voor allerlei in-home installaties. Bijvoorbeeld voor partijen als Eneco, KPN, Nuon enzovoort. Onze crowd installeert voor hen een slimme thermostaat, optimaliseren een wifi of plaatsen een alarmsysteem. De gecertificeerde zzp-ers die op ons platform zijn aangesloten kunnen die klussen eruit halen waarin zij gespecialiseerd zijn. Wij zorgen voor een duidelijke omschrijving, administratie en snelle betaling. Inmiddels doen wij op deze manier ruim 10.000 klussen per maand.”

Samenwerking met Dosky

“Eens in de zoveel tijd krijgen projecten met een duidelijke kop en staart. Vaak moet er dan in een korte tijd in een bepaald gebied in Nederland een project worden uitgevoerd. Dat kan een omvangrijk project of een gespecialiseerd project zijn. In dat geval zoeken wij in die regio een dedicated partner om het gehele project uit te voeren. Dosky is een van onze partners die ons kan ontzorgen om een geheel project uit handen te nemen.

Wij werken nu ruim een jaar naar alle tevredenheid met Dosky samen. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Dosky doet wat ze beloven. Een man een man, een woord een woord. Zij gaan voor ons door het vuur en zetten het belang van samenwerken steeds voorop.

Door de samenwerking met Dosky zijn wij in staat completere projecten aan te nemen, zodat wij ook meer voor onze klanten kunnen betekenen. Het is letterlijk een win, win, win-situatie: voor ons, onze klanten en Dosky. Wij bevelen Dosky zeker aan voor het uitvoeren van installatieprojecten, maar niet te veel. Want ze moeten wel tijd voor ons over houden. Voor ons is Dosky een goed bewaard geheim. We gunnen (Niwar) Dosky de realisatie van (zijn) hun ambities.”

Referent:
Bedrijfsnaam: Roamler Tech
Referent: Micha Willemse
Website: www.roamler.com
Branche: B2B crowdsourcing